PRVENSTVO HRVATSKE ZA MLAĐE UZRASTE

Dana 23. i 24.10.2021.g. u Jastrebarskom, sportska dvorana Srednje škole održano je PRVENSTVO HRVATSKE u borbama za mlađe uzraste. U dva dana na prvenstvu je nastupilo više od 600 natjecatelja iz 69 klubova.

Naš klub nastupio je sa 13 natjecatelja osvojivši 7 medalja: 2 zlata, tri srebra i 2 bronce.

PRVACI HRVATSKE POSTALI SU:

  • MATEJ GREGORIĆ – u kategoriji borbe preko 32 kg – 2014. godište i
  • ŠIMUN HODAK – u kategoriji borbe do 41 kg – 2011. godište.
Matej Gregorić . 1. mjesto
Šimun Hodak -1. mjesto

VICEPRVACI HRVATSKE – SREBRNA MEDALJA:

  • IVANO JELIČIĆ– u kategoriji borbe do 44 kg – 2011. godište
  • DOMAGOJ VANCAŠ – u kategoriji borbe do 41 kg – 2010. godište
  • SEBASTIJAN BAN– u kategoriji borbe do 56 kg – 2007. godište.
Ivano Jeličić – 2 mjesto
Domagoj Vancaš – 2. mjesto
Sebastijan Ban – 2. mjesto

BRONČANA MEDALJA:

  • MAGDALENA BAŠIĆ– u kategoriji borbe do 28 kg – 2014. godište
  • TENA SPORIŠ – u kategoriji borbe do 32 kg – 2013. godište.
Magdalena Bašić – 3. mjesto
Tena Sporiš – 3. mjesto

Nažalost ovom prilikom do medalja nisu uspjeli doći: Anton Jeličić, Alisa Ban, Vitali Ivan Stojković, Ana Vuksan, Leona Sporiš i Helena Bašić.

Ponosni smo što smo u ovim vrlo zahtjevnim vremenima uspjeli organizirati ovako veliko natjecanje te smo na taj način u naš grad privukli veliki broj natjecatelja, trenera, sudaca, tehničkog osoblja, raznih funkcionera, roditelja i drugih ljubitelja karate sporta iz cijele Hrvatske koji su popunili sve smještajne kapacitete u Jastrebarskom i našem bližem okruženju, kao i to da su poneki ugostitelji imali više pružanja svojih usluga. Smatramo da smo ovakvim događajem uvelike promovirali Grad Jastrebarsko i naš kraj jer su nam na kraju natjecanja mnogi izrazili pohvale i čestitke na samoj organizaciji i boravku u Jastrebarskom. Posebnu pohvalu ovom prilikom dobili smo od samog predsjednika Hrvatskog karate saveza gosp. Davora Cipeka.

Domagoj Hodak, Ivana Hodak, Davor Cipek i Ivan Hodak
Postrojavanje prije samog otvaranja

Zavaljujemo se Sportskoj zajednici Grada Jastrebarsko na čelu sa predsjednikom gosp. Domagojem Šlatom i tajnikom gosp. Markom Gvozdanovićem koji su nam dali svu tehničku i financijsku potporu kako bi ovo prvenstvo proteklo u najboljem redu.

Davor Cipek i Domagoj Šlat

Samo otvaranje Prvenstva Hrvatske uz predsjednika HKS-a i glavnog tajnika Svjetske karate federacije gosp. Davora Cipeka pripalo je predsjedniku Sportske zajednice Grada Jastrebarsko gosp. Doamgoju Šlatu.