PH-borbe za kadete, juniore i mlađe seniore

Dana 08. i 09.05.2021.g. u Samoboru, sportska dvorana OŠ „Bogumil Toni“ održano je PRVENSTVO HRVATSKE u borbama za kadete, juniore i mlađe seniore.

Na PH-e nastupili su: Jakov Kupina u kategoriji kadeti borbe do 70 kg, Stipe Rukavina u kategoriji borbe juniori do 75 kg i Luka Vučinić u kategoriji mlađi seniori borbe do 75 kg.

Jakov Kupina i Domagoj Hodak

Nažalost ovom prilikom nismo uspjeli doći do medalja, iako su naši najbolji natjecatelji imali odlične nastupe te izgubili minimalnim rezultatima.

Stipe Rukavina

Možemo žaliti i za tim da naš najbolji natjecatelj Karlo Volarić, koji je prošle godine u kategoriji mlađih seniora borbe do 85 kg osvojio brončanu medalja, ovoga puta nije mogao nastupiti na PH-e jer se u tom periodu morao nalaziti u samoizolaciji u sklopu cjelokupne vrlo nezgodne situacije sa virusom COVID-19.

Luka Vučinić i Ivana Hodak

Bez obzira na tešku situaciju vezanu za virus i epidemiološkim mjerama moramo čestitati svim našim natjecateljima, koji neki od njih već više od godinu dana nisu imali natjecanja kao i to da već duže vrijeme nisu redovito trenirali te se za ovo Prvenstvo Hrvatske uistinu nisu bili u mogućnosti dobro pripremiti.