Proslava 20. godina Karate kluba “Jastreb”

20 GODINA KARATE KLUBA JASTREB

Veliko hvala svima koji su 28.12.2019.g. svoje subotnje popodne proveli s nama i proslavili naš 20. rođendan!

Red karatea, red glazbe i plesa, a na kraju i poučne i zanimljive prezentacije demo tima, te rođendanske torte sve je ono što nas je zabavilo i razveselilo na jučerašnoj proslavi!
Ponosni smo na sve to, kao i ove godine što su iza nas, stoga još jednom hvala Kvartetu saksofona Glazbene škole Jastrebarsko, Plesnoj skupini “Instinc” Lane Jerčinović, Demo timu “Grom” Interventne policije PU karlovačke, našem glazbeniku Ivan Zaku i Stipi Bariću iz karate kluba Alfa, te Ivici Batušiću na rasvijeti, Kreši Karasu na razglasu, Draženu Kopaču na voditeljskoj ulozi i svim ostalima koji su nam uveličali ovu svečanost!

Stipe Barić, čudo od djeteta s Down sindromom

Zahvalnice su dodijeljene: Dječijem vrtiću “Radost” Jastrebarsko, OŠ i Srednjoj školi Jastrebarsko, Centru za kulturu Jastrebarsko, Sportskom savezu Grada Jastrebarsko, Zajednici športskih udruga i saveza Zagrebačke županije, Radio “Jaski”, Jaski danas, gosp, Ivici Krčeliću, prof. Goranu Jurkoviću, PU karlovačkoj IJP-e, Plesnom studiu “Instinc”, Jamnici d.o.o., gosp. Davoru Cipeku, Gradu Jastrebarsko i naknadno će biti uručena Zahvalnica Mladenu Budinšćaku koji je u našem klubu nekoliko godina radio kao pomoćni trener.

Predsjednik SZGJ gosp. Domagoj Šlat i predsjednica KK “Jastreb” gđa. Bruna Hodak
Naša predsjednica sa predsjednikom HKS-a gosp. davorom Cipekom
Gradonačelnik grada Jastrebarsko gosp. Zvonimir Novosel

Između ostaloga priznanja su od strane Sportske zajednice Grada Jastrebarsko i Hrvatskog karate saveza, Karate klubu “Jastreb” uručili predsjednici: SZGJ gosp. Domagoj Šlat i HKS-a gosp. Davor Cipek.

Veselimo se sljedećim rođendanima, jer uz ovakve ljude poželiš da je svaki dan rođendan!

Hvala svima!