Humanitarna akcija za nezbrinutu djecu

U organizaciji Karate kluba „Jastreb“ provedena humanitarna akcija pomoći za „Kuću sv. Josipa“ za nezbrinutu djecu u Hrvatskom Leskovcu, koju vode karmelićanke Božanskog Srca Isusova.
Ova humanitarna akcija provedena je izuzetno uspješno, iznenađujući veliki broj onih koji su se sa srcem i dušom uključili, te svojom nesebičnom ljubavlju doprinijeli da se prikupi izuzetno veliki broj poklona u vidu higijenskih potrepština i slatkiša.


Osim članova Karate kluba „Jastreb“ i roditelja djece koji treniraju karate, u ovu akciju uključili su se i drugi sportski klubovi kako iz Jastrebarskog, tako i iz Bregane, Samobora i Klinča Sela, zatim građani Jastrebarskog i okolnih mjesta, karlovčani, djelatnici Interventne policije PU karlovačke, djelatnici Parka prirode „Žumberak-Samoborsko gorje“, zaposlenici Dječijeg vrtića „Radost“ Jastrebarsko, djelatnici HEP Karlovac, trgovina odjeće „Dresses-by GALA“-Zagreb, Caritas župe bl. Alojzije Stepinac Duga Resa i mnogi drugi koji ne žele da ih se ističe.
Podsjetimo, časne sestre BSI u ovom domu vode brigu o 29 nezbrinute djece u starosti od 6 do 25 godina.


Našim dolaskom, časne sestre i korisnici ovoga doma ostali su iznenađeni količinom prikupljene humanitarne pomoći, te su se iz sveg srca zahvalili svima koji su sudjelovali u ovoj akciji.
Posebno veselje bilo je, kako njima tako i nama, to što su ovi darovi predani na blagdan Sv. Nikole, a koji je ujedno i zaštitnik Župe Jastrebarsko.
Ovom prilikom svima nama je srce bilo ispunjeno radošću zbog uspjeha ovom humanitarnom akcijom i ponosom na sve koji su učestvovali u njoj, te smo zbog tog osjećaja  odmah dogovorili nove suradnje kako bi nastavili pomoć onima kojima je pomoć uistinu potrebna.

Hvala još jednom svima!